Proçeset

Prerje & Qepje

Nga momenti qe marrim modelin apo kampionin te cilin duhet te punojme, stafi yne punon per prerjen e tesutit sipas kerkesave te klientit. Pasi eshte bere prerja e tesutit me masat e kerkuara fillon procesi i qepjes dhe i pastrimit te fijeve nen monitorimin e pergjegjesve tane te kualifikuar per nje pune me kualitet te larte.

Qendisje & Stampime

Pasi njihemi me logon qe doni te realizoni fillon menjehere puna per perpunimin dhe konvertimin e saj ne vektore, duke bere te mundur qendisjen apo stampimin ne cilesi sa me te mire. Pajisjet tona moderne arrijne te prodhojne nje sasi te konsiderueshme logosh ne dite.

Magazinim & Eksport

GJithasthu ne fabriken tone do te keni mundesine e magazinimit te mallit deri ne momentin e pershtatshem per te bere transportin me mjetet tuaja, ose mund te zgjidhni transportin nga ana jone. Transporti behet si ne Shqiperi ashtu dhe ne vendet fqinje si Itali, Greqi, Kosove, Mal i Zi etj.

Deshironi te shihni punet tona?
WhatsApp WhatsApp us