Kontakt

ADRESA DHE KONTAKTET

Mund të na gjeni në adresën më poshtë. Për më shumë informacion, mund të telefononi në numrin e mëposhtëm.

Autostrada Tirane – Durres, prane karburant ”Elda”

 

Durrës, Albania

 

Email: [email protected]

 

Phone: +355 67 2053400

Na Kontaktoni

Në qoftë se keni pyetje apo deshironi te na dergoni nje kerkese per preventiv, lutemi të plotësoni të dhënat tuaja dhe ekipi ynë do t’ju kontaktojë sa më shpejtë të jetë e mundur:

    WhatsApp WhatsApp us