Punet Tona

SHOQERIA “KRISTAL 2001“

Shoqeria ‘’Kristal 2001’’ka bashkepunuar me emra te njohur ne fushen e konfeksioneve dhe modes si : ’Casucci’’ ,’’Wampum’’ dhe’’ Only’’ – ne fillimet e saj .Me pas bashkepunimi filloi te behej gjithnje e me profesional duke perfshire emra te rendesishem si ‘’TR group’’ , me qender ne Pescara ;’’BP’’ me qender ne Koln te Gjermanise , ‘’For int‘’ me qender ne Frosinone / Itali , ‘’Di Benedetto lingerie’’ ne Bisceglie Itali , ‘’Miss Sixty’’ etj .Te gjitha bashkepunimet kane qene te suksesshme dhe klientet kane qene gjithnje e me shume te kenaqur nga punet dhe sherbimet qe firma u ka ofruar.

Bizhama Di Benedetto

WhatsApp WhatsApp us