Rrobaqepsia

RROBAQEPSIA

Shoqeria “Kristal 2001″ sh.p.k u krijua ne korrik te vitit 2001 dhe ne muajin tetor 2001 filloi aktivitetin e saj ne fushen e prodhimit te konfeksioneve, ne bashkepunim me klientet e saj italiane . Bashkepunimin e pare e ka pasur me firmat e prodhimit te pantallonave jeans dhe sportive “Casucci”, “Wampum” dhe “Only” ku fitoi nje pervoje te pasur ne kete fushe.

 

Aktualisht shoqeria numeron rreth 130 punjonjes te kualifikuar , nje game te fuqishme makinerish dhe pajisjesh , 2 kamione per te bere transportin e lendes se pare dhe prodhimit te perpunuar(prerje,qepje,paketim) , gati per t’u lancuar ne treg .

 

Aktiviteti zhvillohet ne ambientet e vete shoqerise , nje fabrike 3 kateshe, me nje siperfaqe reth 5600 m2 ne kushte bashkekohore .

prerje dhe qepje

LABORATORI I RROBAQEPSISE

Deshironi te na kontaktoni?
WhatsApp WhatsApp us