Stamperia

STAMPERIA

Pasi njihemi me logon qe doni te realizoni fillon menjehere puna per perpunimin dhe konvertimin e saj ne vektore, duke bere te mundur stampimin ne cilesi sa me te mire. Makinerite tona moderne arrijne te prodhojne nje sasi te konsiderueshme logosh ne dite per te permbushur kerkesat dhe afatet e klientit.

 

Ofrojme kete sherbim qe nga viti 2010 dhe gjate ketyre viteve kemi punuar me firmat me te mira te rrobave ne te gjithe boten. Eksperienca e fituar gjate ketyre viteve dhe perkushtimi i stafit tone mundeson nje sherbim korrekt dhe mjaft cilesor.

 

Na dergoni logon tuaj ne email ose ne Whatsapp nese jeni duke kerkuar nje preventiv dhe brenda 3 ditesh do te merrni nje pergjigje ne lidhje me kerkesen tuaj.

Webp.net-resizeimage (1)

LABORATORI I STAMPERISE

Deshironi te na kontaktoni?
WhatsApp WhatsApp us